top-img-01 top-img-02 top-img-03 cooling_v2


"Vi havde fra lørdag til fredag til at få alt på plads, hvilket kræver at der fra Bygherres side af er fuldstændig styr på planlægningen" fortæller Jeppe Fjelster, montør ved BE. Han fortsætter med at beskrive hvordan der på 10 X 15 meter var ca. 25 håndværkere i gang på samme tid, men at alt gik helt efter planen både på grund af Bygherre Kaj Ove Madsens overblik i processen men også grundet det gode forhold der var blandt håndværkerne generelt.

Daniel Steenfeldt Møller, Projektleder fra Kaj Ove Madsen Århus, er godt tilfreds med samarbejdet med BE. De to virksomheder har tidligere samarbejdet på ombygningen af en McDonalds i Ringkøbing, og man tøvede derfor ikke med at henvende sig til BE da Kaj Ove Madsen Århus fik ansvaret for ombygningen i Grenå.

Daniel Steenfeldt Møller pointere, at på en arbejdsplads, hvor mange forskellige håndværkere er i gang på samme tid, er det vigtigt, at der er god kemi blandt de arbejdende. Han fortæller at BEs montører "går godt i spænd med de andre folk og er vellidt på pladsen", samtidig med at de viste overskud og godt humør, skønt projektplanen var under pres. "Vi vil gerne samarbejde med BE igen" lyder det til sidst i samtalen.

 

McD_01 McD_03 McD_02

Top