Boligsikring - alle mulighederne

Der er flere muligheder for at sikre din bolig imod uønskede gæster. Fx med tyverialarm, videoovervågning, tågesikring og ellåse hver for sig eller kombineret afhængig af behov. Lad os mødes og tale om det.

Overvågningskameraer skaber tryghed for din familie

Video dørtelefoner som overvågning er meget anvendt hos private husstande og i etageejendomme.
I etageejendomme skaber det tryghed for beboerne, at de allerede ved hoveddøren kan se, hvem de lukker ind i opgangen.


Ofte vælger familier med mindre børn også at få installeret en video dørtelefon sammen med almindelig videoovervågning af huset.


Det skaber tryghed for børn og voksne at vide, at børnene kan se hvem de åbner døren for, når de er alene hjemme.


Overvågningskameraer uden for huset anvendes ofte sammen med en tyverialarm. Nogle kameraer kan fås med indbygget Wi-Fi og du kan derfor se optagelserne med det samme på din mobiltelefon.


Går alarmen mens du ikke er hjemme, kan overvågningskameraerne hurtigt afslører, om der er uvedkommende gæster på grunden og du kan ringe efter hjælp.


Den bedste form for sikring og tryghed opnår du med en tilknyttet vagtordning. Hvis tyverialarmen går, tager vagten ud til boligen og finder ud af, hvad der ligger til grund for alarmen. Alternativt kan du selv køre hjem og tilse huset eller måske få naboen til det.

  

Videoovervågning af boligen
Skab tryghed med Videoovervågning

  

Tyverialarmer - sikring af din bolig -  med og uden vagtordning

Hjemmerøveri, tyveri ved højlys dag eller indbrud – trygheden i hjemmet kan hurtigt blive udfordret.

Hos BE installationer har vi over 25 års erfaring med installation og servicering af alarmer til private husstande.


Vores alarmer er både trådløse og tråd førte med mulighed for at bruge simkort og/eller netværks tilslutning, sådan at du kan styre din tyverialarm fra en app eller med en sms.
Det er også muligt at anvende alarmen som en ekstra tryghed, hvis man ønsker, at kunne tilkalde hjælp f.eks. i forbindelse med et overfald.


Vil du sove trygt og beskytte dig mod hjemmerøverier er skalsikring løsningen. Her kan du frit bevæge dig rundt i huset, mens alarmen er slået til, men åbnes et vindue eller en dør så går alarmen i gang.


Ønsker du kun sikring i nogle rum, kan det løses med en sensor løsning. Har du en hund eller kat i huset har vi også tyverialarm-løsninger, som ikke udløses af mindre dyr.


Du bestemmer hvem der skal modtage dit alarmopkald. Skal opkaldet gå til et vagtselskab som kommer ud og tilser dit hjem, eller er det naboen og dig selv der skal have besked om, at der er gået en alarm i boligen?

 

Nøglekort og EL-låse - tryghed for, at andre ikke kan få adgang til dit hus.

Med et nøglekort, også kaldet en nøglebrik, er huset sikret selvom et familiemedlem skulle tabe sin nøglebrik. Du sletter og opretter nemlig selv ”nøglerne”. - Så bliver en brik væk så sletter du den bare og den kan ikke længere bruges til at åbne døren til dit hjem.

ellaase
Ellåse til privatboligen

  

Tankerne om, hvordan du ønsker at skabe tryghed og sikre din familie kan være mange. Hos BE installationer hjælper vi dig gerne med at svare på dine spørgsmål.

 Vi er eksperter i at rådgive og opbygge individuelle løsninger tilpasset dine behov. Kontakt os 86 60 00 15 og få en snak om dine muligheder for at skabe tryghed for din familie i hjemmet og sikring af dine værdier.

Top