Små gode historier fra vores verden

Løbesejre og socialt samvær

For 18. år i træk har der i weekenden været liv og glade dage omkring bredden af Søndersø i Viborg. Under det såkaldte 24 Timers Løb stillede vi med to stærke løbehold og firbenet maskot.

Træ eller el? Joachim valgte det sidste og fik medalje!

Det dufter så godt, når man arbejder med træ – og det er fedt at kunne bygge med det. Det konkluderede Joachim hurtigt, da han efter sin studentereksamen fik job som håndlanger i et større tømrerfirma. Men en dag arbejdede tømrersjakket på samme byggeprojekt som et hold elektrikere, og så var Joachim tændt…

Er du vores nye kollega?

Vi søger en dedikeret og ambitiøs person til stillingen som overmontør i den del af vores sikringsafdeling, der vedrører tyverisikring.

Cool løsning hos Bowl’n Fun

Maden tager kegler hos Bowl’n Fun i Viborg, så da de skulle i gang med et større ombygningsprojekt, var optimering af køkkenfaciliteterne selvfølgelig en af opgaverne. Vi bandt forklædet på, gik med i køkkenet og fik ansvaret for dets nye, todelte kølerum.

Godt gået!

Som så mange andre fra både Viborg, opland, andre byer og endda udlandet gik vi igen i år med på en af ruterne under weekendens Hærvejsmarch, og det gik ikke stille af…

Sådan kom murstenene til at danse…

Det lyder umuligt, men faktisk er det en opgave vi netop har løst for Skandinaviens største leverandør af tegl.

Feel the spirit and BE happy

Alle taler om, at tilfredse kunder handler om veludført håndværk til aftalt tid og pris. Kun de færreste tænker i den forbindelse på, at det lykkes allerbedst med glade medarbejdere. Men det gør vi, og lige nu vil vi gerne styrke holdet med endnu flere elektrikere hos BE Installationer A/S.

Den gode energi er tilbage i de gamle fabrikshaller

På nellikevej 2 i Viborg, hvor vindmølleproducenten Vestas tidligere hørte til, har der igennem det sidste års tid været travlt, og forvandlingen er total. Fra udtjente fabrikshaller til tjekket gadeidrætshus, hvor opsparet energi kan få afløb og fornyes. – Vi stod for alt el (og lidt på skateboard…)

Elektriker og student i ét hug – dansk atletikhåb ved siden af

Vores lærling har på medaljeniveau forenet sin elektrikeruddannelse med en studentereksamen ved siden af en lovende fremtid som tikæmper. – Han understøtter dermed undersøgelserne, der har bevist, at elitesport og uddannelse er en rigtig god cocktail.

”De fortjener guld for arbejdet hos Sølvsten”

Om få dage indvies Sølvsten Bilers splinternye og topmoderne 7500 m² store domicil i Viborg. Det har taget ca. 14 måneder at opføre, og scenen er sat til biludstilling lidt ud over det sædvanlige for et bilhus i provinsen. Det har et stort hold af forskellige fagfolk sørget for. Heriblandt BE Installationer.

Vi har sagt farvel til BE Cablecon A/S

Over en meget kort årrække har BE Cablecon A/S, som vi stiftede i 2007 som et beskedent datterselskab til BE Installationer A/S, markeret sig som en af Europas førende indenfor kabelkonfektionering til især vindmølleindustrien. Det har fristet en international koncern til at købe.

Katjas barnedrøm gik i opfyldelse og udløste endda medalje 

Hos 21-årige Katja Vous Eriksen skinner øjnene af glæde. Det samme gør den medalje, der blev udløst for de to 12-taller, hun fik for hhv. sin afsluttende skriftlige og mundtlige eksamen. Efter fire år og ni måneder er hun nu elektriker med en studentereksamen fra EUX oveni

Sådan blev sommerhuset trygt at bo i alene hele året – og billigt at varme op…

Karen Lauritsen, der er pensionist, flyttede denne sommer permanent ind i sit sommerhus ved Limfjorden efter salget af sin helårsbolig. Det er hun i dag rigtig glad for, men på forhånd havde hun især to betænkeligheder. – Ville huset være i større risiko for indbrud pga. den isolerede beliggenhed, og ville elregningen for varme blive for høj?

Benjamin nåede sit mål og blev IT-supporter

I denne uge festes der på BE Installationer i Viborg. Anledningen er, at en af husets yngste med det passende navn, Benjamin, er færdiguddannet som IT-supporter.

Hvordan indeklimaet kan forbedres og varmeregningen reduceres

Velbesøgt kundeaften med luft-til-luft varmepumpen som tema.

Svendebrev_BE_installtioner

Mads fik svendebrevet i hånden

Sådan stod der i Viborg Nyt onsdag den 7. juli 2017.

BE installationer udvider vognparken

I BE installationer har vi travlt.

 Derfor har vi udvidet vores vognpark med 2 flotte nye varevogne, som vi har købt hos Sølvsten Biler i Viborg.

BE installationer er med, når Viborgenserne fester i Snapstinget

Snapstinget er en fest for hele Viborg. Det er en fest som samler hele byen – unge såvel som gamle.

BE installationer overtager MS-Alarmer

BE installationer udvider sikringsafdeling og vil tilbyde komplette alarmløsninger til erhverv og private.

Ny hjemmeside

BE installationer har fokus på udvikling og som led i denne udvikling lanceres der nu en ny og forbedret hjemmeside..