BE installationer overtager MS-Alarmer

”Overtagelsen af MS-Alarmer er en naturlig udvikling af forretningen. Vi har mere end 25 års erfaring med alarmsikring, videoovervågning og adgangskontrol” fortæller direktør Erik Kønigsberg direktør i BE installationer.

”Med overtagelsen af MS-Alarmer bliver vi endnu mere synlige på markedet. Vi vil udvide vores nuværende service til virksomhederne med en vagtordning og vi vil have fokus på individuelt professionelt tilpassede alarmløsninger med tilknyttede serviceaftaler” udtaler Erik Kønigsberg.

Behovet for sikring mod indbrud er meget forskelligt hos virksomhederne. Derfor er BE installationer også meget stolte af, at vi med opkøbet af MS-Alarmer nu kan levere professionelle tyverialarm-løsninger, der er 100% tilpasset den enkelte virksomhed.

 

Med overtagelsen af MS-Alarmer udvider BE installationer sin tilstedeværelse på markedet for videoovervågning. ”Videoovervågning har en præventiv effekt” forklarer Erik Kønigsberg og fortsætter ”men det kan også anvendes til at begrænse svind samt skabe tryghed for personale og kunder”. Mange butikker bruger det også til at analysere kundernes færden i butikken, for herefter at optimere butikkens indretning og varernes placering. Skulle uheldet være ude vil bevismaterialet, fra videoovervågningen, til politiet være sikret i form af skarpe billeder optaget i HD kvalitet” slutter direktøren.

 

Tågesikring er en af de mest effektive metoder til at holde uindbundne gæster fra døren.
”Ingen tyve kan tømme et lokale på de tyve sekunder, det tager at fylde et rum med tåge og det tager mindst en time før tågen letter. Så politiet kan nå frem og sikre området inden tågen er væk” fortæller Erik Kønigsberg og fortsætter ”derfor glæder vi os også rigtigt meget til at udvide vores sikringsafdeling med tågesikring og følge resultaterne heraf hos vores kunder. ”

 

Adgangskontrol er det sidste område som BE installationer udvider ved overtagelsen af MS-Alarmer. ”Vi laver alle former for adgangskontrol” fortæller Erik Kønigsberg – ”fra nøglebrikker ved indgangsdøren til bom og nummerpladegenkendelse ved indkørslen til matriklen. ”

 

BE installationer tilbyder også alarm og videoovervågning til private husstande.
”Der er flere og flere personer som kontakter os, for at få installeret alarm og videoovervågning, fordi de ønsker at beskytte deres ejendomme og familie.
Dem vil vi selvfølgelig også gerne hjælpe med, at skabe trygge rammer omkring boligen” siger Erik Kønigsberg.

 ”Med overtagelsen af MS-Alarmer er vi nu et full-service alarmsikringsselskab, som kan skabe hele løsninger for ALLE vores kunder” slutter direktøren.

 

 Yderligere oplysninger og spørgsmål rettes til alarmmontør i BE installationer Jesper Madsen på telefon 86 60 00 15.