be nyheder

AIA, ITV og ADK er langt fra sort snak for Mads

Vi er utroligt glade for at kunne byde en ny kollega velkommen hos os og præsentere ham officielt. Den 18. september startede 36-årige Mads Dam i stillingen som leder af vores afdeling for tyverisikring.

Mere end nogensinde har verden fokus på sikkerhed. I lufthavne tages sikkerhedsmæssige forholdsregler i forhold til terror, i butikker monteres udvalgte varer med alarmer imod tyveri, og senest skal den nye persondataforordning være med til at vogte, at vi alle passer bedre på de mange data, vi deler med hinanden.

Som elinstallatør rykker vi ud, når det gælder rådgivning, opsætning og service indenfor automatisk indbrudsalarmering (AIA), TV-videoovervågning (Independent television – ITV) og automatisk adgangskontrol (ADK), og med Mads i front er vores kunder i rigtig gode hænder.

Mads, som bor med sin kommende kone og to børn i Stoholm, er uddannet elektriker og har igennem en årrække specialiseret sig og udelukkende arbejdet med netop tyverisikring og de muligheder, der her er. Derfor kan du trygt kontakte os og spørge efter Mads, hvis du overvejer at få installeret tyverisikring eller skal have den gamle efterset/revideret. Han ved alt om at tilpasse og kombinere de forskellige systemer, så du får en 100% behovstilpasset løsning.

Velkommen Mads!