be nyheder

Døgnservice - det mener vi 100%

Vild med Dans og hvad der ellers vises på TV fredag aften gik vores kollega, Henrik Jensen, glip af. En af vores kunder havde til fyraften lige før sin weekend fortvivlet konstateret, at nogle overgravede kabler ville forvolde uoverskueligt besvær i produktionen mandag morgen, hvis der ikke blev gjort noget forinden.

Henrik, der er elektriker og i hverdagen normalvis fungerer som overordnet ansvarlig for den del af vores ydelser, der angår brandsikring, havde set frem til en rolig weekend i familiens skød, men sådan gik det imidlertid ikke. Den 28. september ved 18-tiden kimede Henriks telefon insisterende, og snart sad han iført sit arbejdstøj i bilen på vej til den uheldige kunde for at tage bestik af situationen.  

Omfanget af skaden viste sig at kræve flere hænder og nye kabler. På hjemvejen fredag aften ved 22-tiden fik Henrik således både fat i to andre kollegaer her fra BE Installationer, Søren Dahl og Steffen Møller, og bestilt nye kabler til hastelevering næste dag.

Om søndagen i tidsrummet 9-15 fik Henrik, Steffen og Søren i fællesskab udbedret skaden, og det var efter sigende en lettet kunde, som mandag i denne uge kunne fortsætte sin produktion, som om intet var sket.