be nyheder

Brian skal være med til at sikre vores fortsatte succes

Vi er en ejerledet virksomhed med rødder langt tilbage i tiden, og et generationsskifte er således naturligt indenfor de næste år. Blandt andet derfor er Brian Bryrup nu tiltrådt i en nyoprettet stillin som driftschef og højre hånd for vores direktør, Erik Kønigsberg.

Elektrikere er i høj kurs, og der er generelt opgaver nok for branchen at løbe af sted med, hvilket lægger pres på såvel ledelsesstil som logistik hos en virksomhed af vores størrelse.

P.t. beskæftiger vi firs medarbejdere, som ikke alene arbejder lokalt men også i resten af landet. Fx har vi netop færdigmeldt års elarbejde på det prestigefyldte boligbyggeri ved Vejle Fjord, Bølgen.

Med ansættelsen af 36-årige Brian Bryrup, der har en solid baggrund i branchen, tydeliggør vi vores fokus på fremtiden, og vores forventningerne til den nye mand på holdet er store. Ikke mindst set fra Erik Kønigsbergs side. Erik regner nemlig med at få frigjort ressourcer til andre anliggender i virksomheden. Brian skal imens løfte ansvaret for en smidig drift, så medarbejderne trives og performer bedst muligt, og kundernes tilfredshedsgrad forbliver høj.

Erik Kønigsberg fortæller:

- Jeg har stor tillid til Brian, der i rigtig mange år bl.a. har arbejdet i en bærende rolle hos Elcon i Viborg og senest kommer fra en stilling hos Øgaard El & VVS i Farsø. Derudover har han både ambitionsniveauet og alderen til at flytte sådan en som mig ud af vanetænkningens magt, og det er bydende nødvendigt. Verden er mere foranderlig end nogensinde, og det mener jeg, man som direktør skal indse og handle på. Modsat kan det gå ud over virksomhedens fortsatte succes og have konsekvenser som tabte arbejdspladser osv.

Brian Bryrup begyndte officielt i stillingen hos os, den 17. december, og er ved at finde sig til rette i disse dage. Kald det bare en slags tyvstart på 2019, hvor alt det nye først skal til at slå igennem. Til den tid er det planen, at Brian og Erik kommer til at arbejde tæt sammen og vil modtage sparring fra den øvrige ledergruppe, men først skal alle dog på velfortjent juleferie.