be nyheder

Nicolaj har køligt overblik, el og service som speciale

Et nyt år er for de fleste fuldt af håb. Det gælder i hvert fald for vores vedkommende. I en periode i 2018 oplevede vi nemlig ubalance mellem mængden af bestemte opgaver og den rette person til at strukturere disse. Dog heldigvis lykkedes det os i efteråret at få ansat en yderst stærk profil i 30-årige Nicolaj Rydahl Hansen.

Nicolaj, der stammer fra Sønderjylland og i dag bor med kone og tre børn i Viborg, er uddannet elektriker og har mange års erfaring i branchen. Senest har han i flere år fungeret som overmontør hos en anden, større elinstallatørvirksomhed. Det er i samme rolle med udvidelse han nu fortsætter sin karriere hos os i BE Installationer. Her vil han - udover at stå for kundekontakt og drift indenfor el-service generelt - også stå i spidsen for opgaver, der vedrører køl og varme.

Den 3. december stod vi alle klar til at tage imod Nicolaj, og han er kommet godt fra start, hvilket vores direktør, Erik Kønigsberg, har en kommentar til:

- Med sin solide baggrund og tilpasningsevne var Nicolaj hurtigt i gang i stillingen hos os. Grundlæggende er han ordensmenneske, effektiv og behagelig at kommunikere med, hvilket er en kæmpestor fordel for en virksomhed som vores, der lever af at sælge servicetimer. Først og fremmest for vores kunder, som trygt kan stole på, vi overholder alle indgåede aftaler - uanset omfanget. Dernæst nyder Nicolaj også respekt for sit faglige niveau.