be nyheder

”De fortjener guld for arbejdet hos Sølvsten”

Om få dage indvies Sølvsten Bilers splinternye og topmoderne 7500 m² store domicil i Viborg. Det har taget ca. 14 måneder at opføre, og scenen er sat til biludstilling lidt ud over det sædvanlige for et bilhus i provinsen. Det har et stort hold af forskellige fagfolk sørget for. Heriblandt BE Installationer.

Dagligt igennem hele byggeperioden har elektrikere arbejdet målrettet i det nøje tilrettelagte byggeforløb. Dels for at færdiggøre aftalte delmål, dels for i sidste ende at kunne færdigmelde den samlede opgave til tiden. Faktisk har hele ti elektrikere i travle perioder arbejdet samtidig, oplyser BE Installationers projektleder på den succesfuldt afsluttede og omfattende opgave, Jacob Jensen. Han fortæller:

”Kort fortalt har vi sørget for, at lyset skinner, lyden spiller, klimaet kan kontrolleres samt at netværk og alarmer fungerer overalt. Derudover er alt gået planmæssigt. Så hvis det står til mig, fortjener alle vores elektrikere på opgaven faktisk en guldmedalje for deres indsats og ekstra fleksibilitet de gange, det var nødvendigt. Ellers kunne en opgave i det omfang godt være kørt galt – for nu at blive i bilsnakken”.