om os be slider

Det er os – kort fortalt

Vi udfører elinstallationer, VVS-arbejde, reparation og service for private, offentlige institutioner samt for erhvervs- og industrikunder overalt i landet. Altid dedikeret og professionelt uanset opgavens omfang.

Vores faglighed bygger på erfaring og uddannelse, og vi gør os umage for at levere godt håndværk til aftalt tid og pris. Det skulle glæde os at bevise det for dig!

Vores historie

BE Installationer blev stiftet i 1984, da to mindre elinstallatør-virksomheder blev lagt sammen. Dengang havde den ene af de to virksomheder Bent Mortensen i spidsen og rødder helt tilbage til 30’erne. Derimod var den anden med Erik Kønigsberg i spidsen kun fire år gammel.

Den nye virksomhed blev navngivet efter det første bogstav i hver af de to ejeres fornavne. Altså BE Installationer. Og takket været sund fornuft, lidt held og en god portion forretningsforståelse vækstede virksomheden med raketfart. Læs hele historien om Bent og Erik her.

I slutningen af 90’erne, da Bent havde nået pensionsalderen, solgte han sin andel til Erik. Herefter drev Erik BE Installationer som eneejer frem til 2005, hvor to ledende medarbejdere/installatører købte sig ind i ejerkredsen. Det var hhv. Kim Vissing og Klaus Møller.

I mange år var Kim uddannelsesansvarlig, mens Klaus blev direktør i BE Cablecon, der udførte kabelkonfektionering til fortrinsvis vindmølleindustrien. En virksomhed, som Klaus og Erik sammen grundlagde i 2008, og som bare ti år senere blev solgt til den franske multi-koncern, Nexans.

Nye vinde blæste igen i 2018. Fx blev VVS en del af ydelserne foruden el-arbejde, og Kim Vissing solgte sin anpart for at påbegynde sit otium.

Nogle år senere i 2020 – hvor Erik Kønigsberg kunne fejre sit 40-års forretningsjubilæum – indsattes Brian Bryrup som direktør. Han havde forinden vist sit værd som driftschef i BE Installationer og blev ved samme lejlighed medejer. Alt som en del af et nøje tilrettelagt generationsskifte.

Kendetegnende for virksomhedens iværksætterånd har BE Installationer gennem årene lokalt opkøbt flere mindre installationsvirksomheder og lign. Først fra 2021 lykkedes det for alvor at udvide til andre byer, da ejerne af daværende Sunds El bejlede.

BE Installationer findes i byerne; Sunds, Sørvad, Skals og selvfølgelig Viborg og beskæftiger p.t. langt over hundrede. Først og fremmest elektrikere og VVS-folk.

 

Se vores profilvideo her: