Overblik og regulering samlet ét sted i bygningen

Der findes flere forskellige installationstyper til central overvågning og regulering. Fælles for dem alle er, at du kan spare både strøm, tid og ressourcer.

Vi har flere års erfaring indenfor bygningsautomatik, der især anvendes i offentlige bygninger og erhvervsejendomme. Herunder dimensionering, programmering, opsætning og service af anlæggene CTS, IBI og BMS.

Din garanti for 100% professionalisme – se beviserne her

Hvad er et CTS-Anlæg?

CTS står for ’Central Tilstandskontrol og Styring’. Det er et anlæg, der som navnet antyder, fra centralt sted overvåger rummene i en bygning og i den forbindelse tilpasser lys og varme efter behov, hvori der ofte ligger en stor energibesparelse.

Hvad er et IBI-Anlæg?

IBI står for ’Intelligente Bygningsinstallationer’. Det er et anlæg, der giver samlet kontrol over lys, varme, ventilation, automatiske persienner osv. Opsættes især i bygninger, der kræver diversitet fra rum til rum, fx i produktionsvirksomheder og på hospitaler.

Hvad er et BMS-system?

BMS er en engelsk forkortelse, der står for ’Building Management System’. BMS anvendes som et samlet betjeningssystem for samtlige installationer i en bygning.

Industrien kan også regne med os

Maskintavler, tavler til styring og regulering i procesindustri er også blandt vores eltekniske kompetencer.

Lokalt arbejder vi bl.a. fast for en større virksomhed i den grafiske branche, hvilket naturligt har gjort os særligt erfarne på området. Udgangspunktet er dog altid, at vi rykker ud til enhver udfordring og til enhver tid. Det betyder, at driftstabet bliver mindst muligt ved fx maskinstop.

Vi kan kontaktes 24-7 året rundt. Bare ring på vores hovednummer!

Hvad er et SRO-Anlæg?

SRO er forkortelsen for ’Styring Regulering og Overvågning’. Det er et anlæg til styring og overvågning af et automatiseret driftsanlæg på fx en fabrik, et kraftværk eller lign.

Hvad er PLC-styring?

PLC er den engelske forkortelse af ’Programmable Logic Controller’. Det er en programmeret computer til styring af automationen i produktionsmaskiner.