Nature

Installering i privaten, i sommerhuset, i boligforeningen, på virksomheden og i det offentlige rum…

Ingen elbil uden ladeboks – lad os installere den for dig

Både hybrid- og elbilen har et stort indbygget batteri, der kræver flere timers opladning. Den belastning er almindelige stikkontakter ude og inde slet ikke bygget til. Heller ikke selvom du i forbindelse med købet af din nye elbil får tildelt et løst opladerkabel, der har fået tilnavnet ’Mormor-lader’.

Pga. risiko for overbelastning med brand som yderste konsekvens er Mormor-laderen kun til nødbrug. Fx hvis du ikke har strøm nok på bilen til at komme hjem fra mormors kaffeselskab. Heraf navnet.
Løsningen er en særskilt ladeboks til elbilen, og lovmæssigt skal den installeres af en autoriseret elinstallatør som fx os.

Den optimale opladningsløsning

Til opladning af elbil i hjemmet og i fx sommerhuset anbefaler vi et separat system med egen HPFI-afbryder og sikringsgruppe. Det er sikkerhedsmæssigt den bedst løsning, ligesom du herved tydeligt kan skelne husholdningens elforbrug med bilens.

Opladning med eller uden binding?

Overordnet har du to muligheder. Hvad der virker for dig, ved du bedst, men måske kan følgende overblik være til din hjælp.

 

Ladeboks m/binding

Ved køb af ny hybrid- eller elbil er prisen ofte inkl. opsætning af en ladeboks. Den opsættes af en kædebaseret udbyder, der samtidig får dig som abonnent/lejer ud fra faste afregningsmodeller og services. (Priser fra kr. 49,-/md. og opefter).

Ladeboks u/binding

Ladeboksen fås i løssalg i op til flere forskellige fabrikater med nogenlunde samme prisniveau. Her vælger du selv el-udbyder og afregnes udelukkende til markedstaksten ud fra dit reelle elforbrug. Desuden er ladestanderen din egen.

50%

Hvad du skal vælge, afhænger af dit opladningsbehov ude og hjemme. Er det fortrinsvis hjemme, er ladeboksen u/binding værd at overveje.

Du kan spare mindst 50%!

Om statens afgiftsfritagelse

Det er en udbredt misforståelse, at man kun kan få del i den statslige ordning med tilbagebetalt elafgift (indtil 2030), hvis man er abonnent/lejer. Ved brug af app til formålet er afgifts- refusion mulig for alle med hybrid- eller elbil.

Bestil os trygt til installering af dit opladningssystem

Hvad enten du er privat, indehaver af en virksomhed eller repræsentant for en boligforening, kan vi hjælpe, så du får et opladningssystem, der passer præcis til dit behov. Vi har overblikket over gældende regler og den sidste nye udvikling på området indenfor elbiler og hybridbiler og deres opladning.

Herunder er vi udvalgt som forhandler af det højteknologiske opladningssystem, Wallbox. Men vi installerer selvfølgelig gerne alle godkendte fabrikater. Læs mere om Wallbox her.

wallbox logo

Derfor er Wallbox en ladeboks, vi stolt forhandler

Europæiske Wallbox er et højteknologisk opladningssystem i sofistikeret design til hurtig opladning af enhver eldrevet bil med type 1 opladningsstik eller type 2 opladningsstik. I praksis meget nem at anvende og med langt flere muligheder end den gennemsnitlige ladeboks.

Med Wallbox kan du fx programmere, at opladningen skal finde sted udenfor elnettets spidsbelastningstid. På den måde betaler du mindst muligt for den strøm, du bruger. En anden stor fordel er, at du vha. en mobilforbindelse kan overvåge og kontrollere opladningen af din elbil.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på installering af den ladeboks, du måtte foretrække – og tag os gerne med på råd, hvis du er i tvivl.

 

wallbox logo

Sådan får du en del af strømafgiften tilbage...

Statens processtrømsaftale gælder indtil 2030 og betyder, at du kan få tilbagebetalt en del af strømafgiften. Dog kan du kun komme i betragtning til dette med en formaliseret aftale. Den kan du indgå med os.

Der er 2 muligheder alt efter, hvem du er

Begge kræver, at du henter en app til formålet. I en aftale med os skal du benytte appen fra techvirksomheden,Monta.

Udover, at du vil kunne få afgiftsrefusion, har appen også andre betydelige fordele:

  • Overblik over hvor de flere end 150.000 ladestandere i Europa er opsat
  • Indstilling til ’Smart Charging’ så opladning sker, når strømmen er billigst/grønnest
  • Mulighed for indtjening ved udlån til andre med elbil
  • Straksudbetaling af afgiftsrefusionen

 Hent Monta i App Store eller Google Play og vælg et abonnement hos os. (Appen guider dig).

 

Dig som privat:

Pr. ladeboks koster det 69 kr./md. inkl. moms. Til gengæld får du 0,84 kr. retur pr. kWh.

 

Din fortjeneste!

20.000 km årligt kræver iflg. FDM 4.000 kWh, hvilket svarer til ca. 334 kWh/md. 

280,56 kr. (334 kWh x 0,84 kr. )
-69,00 kr.
=211,56 kr./md.

Dig som erhverv:

Det koster fra 69 kr./md. inkl. moms. En serviceaftale er mere end omtalte afgiftsrefusion og app-fordele.

  • Opsætning af midlertidig ladeboks, hvis det bliver nødvendigt. Fx ifm. reparation
  • Vores servicetelefon er åben for evt.spørgsmål vedr. ladning og afregning
  • Du kan til enhver tid opsige aftalen med os.

Ønsker du hjælp?

Så kontakt os endelig på 86 60 00 15