Den grønne omstilling og os

Hos BE Installationer er vi som elektrikere og VVS’ere direkte involveret i den grønne omstilling, og det gør os ekstra stolte over vores fag.

Det omfattende arbejde skyldes, at regeringen har gjort Danmark til foregangsland ifm. omlægningen til grønne energikilder. Så vi er også stolte danskere!

Hvad gør vi som fagfolk for miljøet?

Konventionelle lyskilder udskiftes til LED, og gasfyr udskiftes til varmepumper eller fjernvarmeanlæg. Derudover dimensionerer, programmerer, opsætter og servicerer vi bygningsanlæg til automatisk overvågning og regulering.

CTS, IBI og BMS er usammenlignelige anlæg. Dog har de muligheden tilfælles for behovstilpasset styring. Kan fx være lys og varmeregulering, hvori der ligger en stor energibesparelse.

Med alt dette oplyst er det samtidig naturligt for os at rådgive enhver kunde til at vælge de grønneste løsninger. Det tjener både miljøet og deres egen forbrugsøkonomi godt.

Varmepumper er miljørigtige varmeanlæg, og vi oplever en stor efterspørgsel.

Tidligere var vores fag mandsdomineret. I dag er uddannelsen som elektriker eller VVS- og energispecialist almindelig at tage for både mænd og kvinder.

Hvad gør vi som virksomhed for miljøet?

Det kan måske lyde mærkeligt, at vi i sammenhængen bringer manglen på kvalificeret arbejdskraft op. Men meningen er god nok.

For at lykkes med omstillingen til en grønnere verden er der brug for mange flere elektrikere og VVS-uddannede. Derfor gør vi meget ud af at tale vores fag op, så nye generationer aktivt vælger installationsbranchen.

Hvordan?

Vi bruger de sociale medier til at fortælle de gode historier, som vi kun kan ryste op med, fordi vi reelt gør os umage som arbejdsplads. Herunder tager vi desuden samfundsansvar som uddannelsessted. Ca. hver femte af vores elektrikere og VVS’ere er lærling, og vi har årligt mindst fem svendefejringer.

Følg os på:

Hvad gør vi i det daglige for miljøet?

De fleste af vores medarbejdere er udfarende elektrikere og VVS-folk. De er alle orienteret ved ansættelsen og påmindes løbende om, at deres positive adfærd er en tillidssag, der har afgørende betydning for os.

Vi måler især på god omgangstone, kvalitet i arbejdet og på miljøhensyn. Det samme gælder selvfølgelig for vores funktionæransatte medarbejdere.

0%
Den grønne omstilling

Vi har tillid til, at vores elektrikere og VVS’ere optræder med største ansvarlighed. 

Vi rydder op og tager affaldssortering alvorligt

Vi udskriver kun papir, når det er højst nødvendigt

Vi er omhyggelige med opgaverne, så vi undgår fejl og nye udkørsler 

Vi har solceller på taget på vores adresse i Viborg

Vi sørger så vidt muligt for ordrebestilling til samtidig levering, så unødvendig kørsel undgås

Vi planlægger opgaverne og har alt med i servicebilerne, så ekstra kørsel undgås

Vi fylder opvaskemaskine og vaskemaskine helt op, før de startes på Eco-program

Vi udskifter vores servicebiler efter behov. Altid til mere energieffektive og miljørigtige modeller

Vi passer på vores værktøj, så det holder længst muligt

Vi har censorstyret LED-belysning på vores adresser