be nyheder

Er AIA, ITV og ADK ikke sort snak, og er du ambitiøs? 
Så har vi måske jobbet til dig

Vi søger en dedikeret overmontør med ambitioner til at lede den del af vores sikringsafdeling, der vedrører tyverisikring.

I jobbet bliver du et centralt og afgørende bindeled internt og eksternt. Dels så vi fastholder og udvikler vores succes som professionel udbyder af installationer indenfor automatiseret tyverisikring for private og erhverv, dels så vi forbliver og fremstår som en attraktiv arbejdsplads.

Herunder vil dit primære ansvar ligge i behovsafklarende mødeaktivitet med nuværende og nye kunder, beregning af omfang og priser på sikringsafdelingens opgaver samt planlægning og overholdelse af afstemte tidsplaner for såvel udførelser som service.

Fagligt er du stærk og overbevisende
Du er uddannet elektriker (minimum med AIA 1+2 oveni) og ved det meste på dit område; men samtidig er du nysgerrig overfor udviklingen og har et skarpt øje for, hvor du skal sætte ind med evt. efteruddannelse til dig selv og dine kollegaer. I sidste ende kommer det nemlig både vores kunder til gode og giver større jobtrivsel, viser undersøgelser om det at mestre.

Personligt er du pligtopfyldende, struktureret og motiverende
Du vækker tillid blandt alle og har en løsningsorienteret tilgang til enhver opgave. Derudover forstår du at administrere og bruge din og andres tid bedst muligt, ligesom du er fleksibel og står klar til at give en hånd med, hvis det i pressede situationer bliver nødvendigt.

Det får du til gengæld
Foruden firmabil, løn efter kvalifikationer, bonus, rigtig mange personalegoder og stor medindflydelse på din egen faglige og personlige udvikling, kan du se frem til at lære alle dine kollegaer at kende. – På tværs af virksomhedens kompetenceområder er de hver især med til at understøtte virksomhedens uhøjtidelige og gode arbejdsmiljø, hvor der altid er plads til et godt grin mellem pligterne.
 

Ansøgningsfristen udløber, den 20. august. Men du skal vide, at vi altid gerne vil høre fra dig, hvis du er fra branchen og har noget at byde på. Bare ring eller skriv.