be nyheder

Casper står ikke i skyggen af Carsten eller omvendt

Det er svært at få folk i vores branche, så det var lidt af et lykketræf for os at kunne ansætte to elektrikere den samme dag i begyndelsen af juni. De to er far og søn og derfor gjort af samme gode stof i mere end en forstand.

På billedet står 29-årige Casper Munch, mens man skal forestille sig 56-årige Carsten Munch ved hans side. (Carsten var af sted på en opgave, da billedet skulle skydes, og det illustrerer deres hverdag her hos BE Installationer meget godt).

For nok er de to elektrikere beslægtede, og nok skal de primært løse opgaver for private kunder og industrien i og omkring Rødkærsbro, men de arbejder selvstændigt. – Sønnen står ikke i skyggen af sin far og omvendt.

Ved ugens udgang går de begge på to ugers sommerferie, hvoraf de mødes den ene uge i et familiesommerhus. De to sætter kort sagt pris på hinandens selskab, afslører Casper, der faktisk også har været i lære hos elinstallatørvirksomheden, Ole Leth, som Carsten i flere år var medejer af.

Lidt forsinket byder vi denne sommerdag officielt velkommen på vores hold til Casper og Carsten Munch og ønsker dem samtidig en rigtig god ferie.