be nyheder

Lone laver løn (og meget mere)

Vi har lavet en aftale med freelancer, Lone Jakobsen, mens Anette Bjerring er på barsel, så både løn og fakturering sker planmæssigt. Derudover tager Lone også godt fra på øvrige kontoropgaver. Det kan fx sagtens være hende, du får fat i, hvis du ringer til os.

58-årige Lone Jakobsen, som oprindeligt er fra Holstebro, er uddannet regnskabsassistent og har solid erfaring på sit område. Senest har hun fx haft ansættelse det samme sted i hele atten år. Men fra januar i år tog Lone hul på et nyt kapitel i sit arbejdsliv. Hun sagde farvel til sine faste arbejdsrammer og goddag til et liv som selvstændig. – Og siden har hun udført kontor- og regnskabsmæssige opgaver på timebasis for små og mellemstore virksomheder i Viborg og opland.

Aftalen med BE Installationer lyder på et års tid af ca. 30 timer på ugebasis. Vi er derfor en relativ tung post for Lone, som dog udtaler, at hun fint når de andre forpligtelser, hun har indgået med virksomheder i byen. Planlægningen står hun nemlig selv for.

Privat bor Lone i den nordlige bydel og lever et aktivt liv. Bl.a. som mor til to voksne døtre og som medlem af foreningen, ’erhvervsaktive kvinder’.