be nyheder

Elektrikere på toppen i dobbelt forstand

Dagens opgaver kombineret med sund motion op og ned ad trapperne på et 12-etager højt nybyggeri. En win-win-situation for flere af vores elektrikere. Efter en lang periode med nedlukning af landets motionscentre har de haft mulighed for at blive klar til årets badesæson.


Siden november sidste år har vi på det kommende ’Peak 12 Hotel’ i Viborg haft ansvar for udførelsen af alt el-arbejde. Herunder opsætning af CTS- og ABA-anlæg samt sikkerhedsbelysning og talevarsling på alle etager.
Det er bestemt ikke noget hotelophold! – Det kræver både faglig styrke og gode lægmuskler, for elevatorsystemet bliver først installeret sidst i forløbet.


Lige nu gælder det installeringen af hotellets intelligente bygningsinstallation, CTS. De tre bogstaver dækker over ’central-teknisk styring’, hvilket for udenforstående kort forklaret vil sige, at temperaturforhold kan overvåges og reguleres, at brandalarmer lyder overalt osv.


Det er elektrikerne, Kjeld Kielsgaard, Daniel Rasmussen og Jacob Degn, som er sat på den opgave. De er nået til 2. etage af de i alt 6, hvor den del af el-arbejdet skal udføres, før det samlede projekt kan færdigmeldes primo 2021. Det skal de nok nå og hertil velfortjent sommerferie, forlyder det fra vores overmontør på projektet, Søren Pedersen.