be nyheder

Vanvittigt glade elektrikere på Det Glade Vanvid

En fredag aften sidste måned samledes vi i vores personaleforening på restaurant Det Glade Vanvid på Peak 12 Hotel i Viborg. Det faldt belejligt sammen med, at vi netop havde færdiggjort vores omfattende arbejde der. Et peak kan man godt sige.

Arbejdet på det 12-etager høje Peak 12 Hotel har været en ordentlig mundfuld, men rigtig god. Det har varet fra november 2019, og i de mest hektiske perioder har der været hele 28 elektrikere beskæftiget ad gangen.

For Bach Gruppen har vi stået for alt el-arbejde uden undtagelse. Herunder ABA-anlæg med brandmandspanel og anskrigs-anlæg, sikkerhedsbelysning og talevarsling samt CTS-anlæg. Det har vi flere års erfaring i. Men det er første gang, vi har lavet et såkaldt indsatsrum med SÅ mange funktioner.

I indsatsrummet kan Brandvæsnets indsatsstyrker på brandmandspanelet få det fulde overblik over brandens udvikling og hotellets indretning. Dette ud fra hvilke alarmer, der er udløst og fra hvilke værelser, anskrigs-knappen er aktiveret. Herved kan der effektivt sættes ind med slukning og evakuering.

Det sorterer altid under DBI at kontrollere og godkende hvert af nævnte anlæg. Anlæggene skal virke både hver for sig og samlet, og det gør de. Selvfølgelig!

Var det så besøget værd på den restaurant? SÅ ABSOLUT! Vi kommer rigtig gerne igen.