be nyheder

Tidligere indehaver af Overlund VVS, Pauli Overgaard, tiltrådte i sidste måned som VVS-montør hos os.

Med ansættelsen af Pauli Overgaard er der nu to VVS-folk blandt vores mange elektrikere, og vi håber, at det med tiden kan blive til endnu flere.

Vores direktør, Brian Bryrup, udtaler:

- Før tiden med VVS-folk i egne rækker kunne det godt være besværligt at planlægge og udføre installeringen af fx varmepumpeanlæg. Vi skulle jo hver gang handle med eksterne leverandører iht. den del af arbejdet, der krævede VVS-autorisation. Med udvidelsen kan vi uden at blinke tilbyde alt i VVS på konkurrencedygtigt niveau. Bl.a. gulvvarme, sanitære installationer osv.

Det er en erfaren og dygtig VVS-montør, som vi har fået i Pauli Overgaard, der privat bor i Houlkær. Han drev Overlund VVS i tyve år, indtil han sidste efterår desværre måtte indgive konkursbegæring.

I alle årene var Pauli mest beskæftiget med det administrative, hvilket ifølge Pauli var en byrde, der dagligt voksede sig større og til sidst blev for meget for ham.

Om sin nyansættelse fortæller Pauli selv:

- Det er en stor fornøjelse for mig at arbejde fysisk med mit fag igen, og jeg sætter virkelig pris på, at opgaverne er så afvekslende. Derudover er min kone også glad, for min nye arbejdstid er som udgangspunkt kun på 37 timer ugentligt.