be nyheder

Vores kvalitetssikring er afgørende - også iht. prækvalifikation

Der skal en prækvalificering til for at få lov til at give tilbud ifm. offentlige udbud.

Beviser for autorisationer osv. er ikke nok i sig selv. I udbudsfasen ifm. større fagentrepriser skal man fx også kunne fremføre dokumentation for, hvordan man griber kvalitetssikring an.

Kvaliteten har vi altid haft styr på. – Det skal man, når man sorterer under BR18 (standarder i bygningsreglementet). Men i praksis er kvalitetssikring blevet meget nemmere for os takket være en helt særlig app!

Det er danske Inspectly, som har udviklet og lagt navn til appen, der er et nyttigt fællesværktøj for vores projektledere og udførende elektrikere og VVS’ere. De bruger den til udfyldelse af tjeklister og til relevant fotodokumentation.

I anvendelsen er appen nem og sparer os både tid og ressourcer i forhold til tidligere! Herunder kan alt afslutningsvis samles i én fil – lige til at videresende eller udskrive efter behov.

Prøven bestået – tilbud afsendt ifm. opførelsen af ny folkeskole
I forlængelse af ovenstående blev vi i foråret prækvalificeret til at kunne give tilbud på alt el, VVS og ventilation ifm. det planlagte byggeri af en ny folkeskole i Stoholm.

I juni blev vi færdige med tilbuddet og fik det afsendt. Der var en del at tage højde for og regne på, kan vi godt afsløre. Den slags findes der ikke en app til.

Endnu!


Læs mere om samme emne: