be nyheder

Feel the spirit and BE happy

Alle taler om, at tilfredse kunder handler om veludført håndværk til aftalt tid og pris. Kun de færreste tænker i den forbindelse på, at det lykkes allerbedst med glade medarbejdere. Men det gør vi, og lige nu vil vi gerne styrke holdet med endnu flere elektrikere hos BE Installationer A/S.

Vores ånd og virksomhedskultur skal mærkes og kan være svær at beskrive i ord. Alligevel gør vi her et forsøg, for vi vil rigtig gerne have, du søger som elektriker hos os.

BE happy
Hele vores eksistensgrundlag bygger på jobglæde. Uden den, ingen folk. Uden folk, ingen kunder! Derfor garanterer vi et velfungerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor du altid har medindflydelse på din egen faglige udvikling, hvilket er en reel mulighed pga. vores størrelse og mange kompetenceområder.

Derudover er der selvfølgelig bonusordning oveni lønnen, når det lykkes at løse en opgave ekstra godt, ligesom du kan glæde dig til et bredt udvalg af sociale arrangementer med dine kollegaer i løbet af året. Fx fisketure, koncerter, sportsevents og meget mere.

På lang sigt har det ingen betydning, hvilken slags elektriker du er. Vi har kunder til opgaver indenfor AIA, ABA, industri, projekt og service. Så vi skal nok finde ud af, hvor du passer ind, hvis du bare er fagligt stolt og teamplayer.

Det skulle glæde os at høre fra dig!

Ring til os på tlf. 86 60 00 15 eller send en mail: info@be-installationer.dk